Boikot Barangan DAP

Boikot Barangan DAP

Sunday 20 April 2014

DAP GUNAKAN KHIDMAT RAJA BOMOH !!

Kalau cara berfikir Pakatan digunakan maka tentu kita boleh kata DAP yang panggil Raja Bomoh untuk halau puaka Gua Tempurung. Sama dengan tuduhan Pakatan khasnya Anwar Ibrahim bahawa UMNO guna Raja Bomoh untuk bantu selesaikan misteri MH370. Tapi setakat ini aku yakin UMNO tak pedulipun apa Raja Bomoh buat di Gua Tempurung apatah lagi nak jadikannya bahan politik.


Foto2 Raja Bomoh Buat Ritual Di Lokasi Kemalangan Mendiang Karpal Singh


Ipoh – Raja Bomoh Sedunia, Datuk Mahaguru Ibrahim Mat Zin mendakwa kemalangan maut yang menimpa ahli parlimen Bukiit Gelugor, mendiang Karpal Singh baru-baru ini berpunca dari gangguan puaka Gua Tempurung yang banyak berkeliaran di kawasan tersebut.

Ibrahim ketika di temui berkata, kawasan sekitar laluan Gua Tempurung itu memang terkenal dengan gangguan makhluk halus yang sering mengganggu para pemandu kenderaan terutamanya pada sebelah malam.

“Mengikut pandangan saya sebagai Raja Bomoh, kemalangan yang menimpa ahli parlimen Bukit Gelugor baru-baru ini adalah disebabkan gangguan dari puaka Gua Tempurung,” katanya sejurus selepas melakukan ritual ‘menghalau puaka’ di tempat kemalangan ngeri yang menimpa mending Karpal petang tadi.

Menurutnya lagi, beliau telah pergi ke lokasi kemalangan yang menimpa mendiang Karpal, untuk melakukan ‘ritual menghalau puaka’ agar makhluk halus yang berada di kawasan sekitar tidak lagi mengganggu para pengguna lebuh raya itu.

“Semoga usaha yang saya lakukan itu dengan izin Allah akan dapat mengurangkan kemalangan jalan raya yang sering terjadi.

Karpal dan pembantu peribadinya, Michael Cornelius, 40-an maut dalam kemalangan membabitkan kenderaan serba guna (MPV) yang dinaikinya dan lori di Kilometer 306.1 Lebuhraya Utara Selatan laluan utara berhampiran Gua Tempurung di Kampar awal pagi Khamis lalu.

Selain itu pembantu rumah Karpal, seorang wanita warga Indonesia pula cedera parah dan mengalami pendarahan di bahagian otak sementara anak lelaki pemimpin DAP itu, Ram Singh, 38, dan pemandu kenderaan MPV tidak mengalami kecederaan dalam kemalangan pada pukul 12.40 pagi itu.

sumber: www.suara.tv

Untuk apa dia lakukan ini ??? Tidak lain hanya untuk menarik perhatian dan mencari publisiti murahan semata mata.Berterusan dengan kerja syirik, kurafat dan tahyulnya.Apa pendapat korang ? ~ Tinta Hijau DKB1 comment:

  1. alahai Raja Bomoh Melaya ni......siapa pulak yang bagi dia gelaran Raja Bomoh ni??? Ini lah Melayu, kalau tak dapat jadi Raja dan Sultan, mula lah cipta sendiri gelaran. Tengok 'Sultan Melaka' tu, punyalah kemarok nak jadi Sultan, sanggup sewa Bentley dan pak cacak gaji hari. LAst2 jadilah beraja dihati, bersultan dimata.......begitu kerdilnya tahap pemikiran depa. Disebabkan nila setitik rosak susu sebelanga.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...