Boikot Barangan DAP

Boikot Barangan DAP

Saturday 6 December 2014

TELUR RAFIZI DAH KECUT !KAH ! KAH ! KAH !

Kalau Rafizi ada telurlah. Kalau ada maknanya telur dia dah kecut. Dah mula panas punggung. Selama ini bebas, lepas. Cakaplah apapun untuk puaskan nafsu Ketuanya yang dah tak lama lagi tu.

Baca kenyataan di bawah. Rafizi mula nak ajak geng dia ramai ramai untuk bersama sama dengan dia. Rafizi ingat orang bodoh. Dia nak kecilkan ruang fitnah dia kepada isu cincin Rosmah. Dia harap nama ' Rosmah ' akan memancing sokongan terhadapnya.


Cuma satu je aku harap. Peguam UMNO jangan nak jadi budiman pulak. Umat Melayu dah seronok bila DS Najib bertegas...


Naib Presiden PKR, Rafizi Ramli mengalu-alukan kemungkinan beliau diseret ke mahkamah oleh perdana menteri dan isterinya, Datin Seri Rosmah Mansor berhubung misteri sebentuk cincin bernilai jutaan ringgit.

MP Pandan itu berkata, memandangkan beliau disaman berhubung isu cincin itu, beliau bersedia untuk mempertahankan dirinya di mahkamah.

"Cincin itu menjadi satu tanda tanya selama bertahun-tahun. Saya pasti ramai peguam mahu menyoal balas Rosmah," katanya kepada Malaysiakini.

Menurutnya, beliau juga tidak langsung pernah terfikir untuk membeli iklan dalam akhbar dan memohon maaf kepada Rosmah dan Datuk Seri Najib Razak.

Sebaliknya, beliau sedang mempertimbang untuk membeli iklan bagi menyatakan keengganannya untuk memohon maaf.

"Kita tengoklah akhbar mana yang sanggup terbitkan iklan tersebut," katanya lagi.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...