Boikot Barangan DAP

Boikot Barangan DAP

Monday 17 November 2014

DATUK BANDAR ROGOL BUDAK !

Brazil – Perbualan telefon antara dua perogol kanak-kanak mengenai seorang budak perempuan akhirnya membongkarkan kejahatan seorang Datuk Bandar Coari, Adail Pinheiro.
Dia rupa-rupanya syaitan bertopengkan manusia dengan menjadikan budak perempuan di bandar itu sebagai pemuas nafsu.
Bagi tujuan itu, Adail telah menyalahguna wang kerajaan untuk membiayai aktiviti merogol dan penganiayaan kanak-kanak ini yang kebanyakannya berusia antara sembilan hingga 15 tahun dan jumlah kanak-kanak yang menjadi mangsa dianggarkan beratus orang.
Dia juga sanggup membayar kanak-kanak itu sehingga lebih RM3,000 dan perbuatan terkutuk itu dilakukan di atas kapal atau dalam pesawat.
Syaitan ini tidak melakukan perbuatan itu sendirian sebaliknya dia mempunyai `pekerja’ sendiri yang terdiri daripada mereka yang memegang jawatan penting dalam kerajaan, sekolah, badan kehakiman dan polis dan tentera.
Malah pekerjanya itu akan menunggu di luar pintu sekolah untuk merakamkan gambar kanak-kanak perempuan yang menarik dan gambar itu akan ditunjukkan kepada Adail.
Jika ada kanak-kanak yang disukainya, dia akan menjanjikan hadiah seperti komputer dan telefon bimbit kepada kanak-kanak itu manakala ibu bapa mereka pula dipaksa berdiam diri.
Susulan pendedahan perbuatan telefon itu, Adail dan lima pengikutnya ditangkap Januari lalu namun disebabkan rasuah, dia dikatakan bakal dibebaskan tidak lama lagi.
Malah selepas 11 bulan ditangkap, keadaan di Coari tidak berubah malah penduduknya berada dalam ketakutan dan menerima ancaman jika berani membuka mulut mengenai aktiviti jenayah itu.
Sepanjang di penjara, Adail juga dikatakan masih menjalankan aktiviti jenayah dengan mengarahkan jenayah dilakukan menerusi telefon.
Meskipun 70 siasatan dimulakan ke atas Adail namun ia berjaya ditutup oleh pegawai yang terlibat rasuah.- Sumber

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...