Boikot Barangan DAP

Boikot Barangan DAP

Friday, 15 November 2013

PEMBUNUHAN WARGA TAIWAN, HISHAMMUDDIN TIDAK BERCUTI !


INI AKU RESPEKLAH !

DENGAN SEGERA BUAT KENYATAAN SUPAYA RAKYAT TAK TERTANYA TANYA DAN BERASA SELAMAT.

KOTA KINABALU, 15 NOV - MENTERI PERTAHANAN DS HISHAMUDDIN HUSSEIN MENEGASKAN BAHAWA PEMBUNUHAN SEORANG WARGA TAIWAN, LIM MIN HSU DI SEBUAH KAWASAN PERCUTIAN DI SEMPURNA TIADA KAITAN DENGAN SEBARANG AKTIVITI PENGGANAS .

TEMPAT KEJADIAN YANG MERUPAKAN SEBAHAGIAN DARIPADA KAWASAN KESELAMATAN KHAS PANTAI TIMUR SABAH ( ESSCOM )TIDAK MEMUNGKINKAN PENCEROBOHAN BARU SEBALIKNYA IA DILAKUKAN OLEH PENJENAYAH.

ISTERI MANGSA DILARIKAN OLEH KUMPULAN PENJENAYAH TERBABIT KE LOKASI YANG TIDAK DIKETAHUI. MOTIF KEJADIAN SEDANG DISIASAT.

KES INI DIKENDALIKAN OLEH PASUKAN POLIS DAN DS HISHAMUDDIN MENGATAKAN PIHAK TENTERA PADA BILA BILA MASA BERSEDIA MENGHULURKAN BANTUAN.

P/S - INI YANG KITA MAHUKAN. ADA PEMIMPIN SIBUK BENAR SEBELUM PEMILIHAN PARTI DULU, DAH LEPAS..SENYAP. DS HISHAMUDDIN NAMPAKNYA TAK BERCUTI SELEPAS PEMILIHAN.

PERKARA PEMBUNUHAN TAMBAHAN DI KAWASAN ' SENSITIF ' PERLU PENYELESAIAN DAN PENJELASAN SERTA MERTA. KALAU TIDAK AKAN ADA PIHAK BUAT CERITA LAIN YANG MUNGKIN MENJEJASKAN IMEJ NEGARA.
4 comments:

 1. BETULLAH BRO, RASA SUNYILAH LEPAS PEMILIHAN. MANA PERGI SEMUA ORANG HAH ?

  ReplyDelete
 2. Ada tu sebelum pemilihan sibuk dengan kes saman kepada seseorang, lepas je menang jawatan ketua sayap terus tarik balik saman, nak kata tak fak telor, dia mmg dari jenis tak bertelor...

  ReplyDelete
 3. Mana Zahid Hamidi Hah ? Mana Wan Bro Hah ? Semua hilang lah !

  ReplyDelete
 4. Berita malam ini menyatakan Kumpulan Abu Sayyaf mungkin terlibat. Mohon Angkatan Tentera memperketatkan kawalan . Ini soal maruah negara, penceroboh wajib dibunuh !

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...