Boikot Barangan DAP

Boikot Barangan DAP

Friday, 22 November 2013

PATUTLAH LELAKI INI MAHU ' DIBUNUH' !


AKU MULANYA MENYANGKA KEMPEN MENJELANG PEMILIHAN UMNO BARU BARU INI, BENAR BENAR ' PERMAINAN DALAMAN UMNO '.

KEMUDIANNYA AKU DAPATI BANYAK BLOG PEMBANGKANG IKUT SAMA MENYEMARAKKAN KEMPEN INI BAHKAN SEMAKIN KERAS DAN LEBIH BERBAU DENDAM DAN MARAH.

PEMBUNUHAN KAREKTOR TOKOH TOKOH TERTENTU CUBA DILAKUKAN.
SALAH SEORANG TOKOH YANG MENERIMA PALING BANYAK SERANGAN IALAH CALON NAIB PRESIDEN UMNO YANG JUGA MERUPAKAN SALAH SEORANG PENYANDANG, DATUK SERI HISHAMUDDIN TUN HUSSEIN.

SERANGAN YANG BERBENTUK PERIBADI JIKA TIDAK TABAH MENGHADAPINYA MEMUNGKINKAN ' MANGSA ' MENGAMBIL PENDEKATAN BERUNDUR DAN LENYAP DARI LANSKAP POLITIK NEGARA.

SEKARANG AKU TAHU KENAPA HISHAMUDDIN MAHU ' DIBUNUH '.

SINAR HARIAN HARI INI MENYIARKAN BERITA, TRANSFORMASI PLKN.

SHAH ALAM - KEMENTERIAN PERTAHANAN AKAN MELAKUKAN TRANSFORMASI DALAM PROGRAM LATIHAN KHIDMAT NEGARA ( PLKN )
BAGI MENCAPAI OBJEKTIF PELAKSANAAN PROGRAM ITU DALAM MEMUPUK SEMANGAT SUKARELA, CINTAKAN NEGARA DAN PERPADUAN TERHADAP PELATIH SEBAGAIMANA YANG TERCATAT DALAM AKTA LATIHAN KHIDMAT NEGARA 2003.

MENTERINYA, DATUK SERI HISHAMUDDIN BERKATA, IA BAKAL MENGGUNAKAN PENDEKATAN BERTERASKAN ' KOMITMEN BERTERUSAN,MEMPERKASAKAN, PENILAIAN STANDARD DAN MENGHARGAI' YANG DILIHAT MAMPU MEMPERKASAKAN PLKN.

PELATIH BUKAN SAHAJA AKAN DIBERI LATIHAN TETAPI AKAN MELAKUKAN KERJA SUKARELA DAN DIBERI PENGIKTIRAFAN DI ATAS SUMBANGAN KEMASYARAKATAN MEREKA.

JIKA HISHAMUDDIN BENAR BENAR BERJAYA MEMIMPIN PARA PEMIMPIN DAN PEGAWAI MENCAPAI OBJEKTIF PLKN, DENGAN SENDIRINYA KITA AKAN DAPAT MELAHIRKAN WARGA NEGARA YANG BERDISIPLIN, CINTA KEPADA NEGARA DAN SALING MENGHORMATI DAN MENGASIHI.

JIKA INI BERLAKU, MAKA GAGALLAH IMPIAN PEMBANGKANG YANG MAHUKAN MASYARAKAT SALING MEMBENCI DAN BERPECAH BELAH.

MASYARAKAT KACAU BILAU MENJADI IMPIAN JAHAT PEMBANGKANG SUPAYA MEREKA BOLEHKAN LETAKKAN KESALAHAN ITU ATAS BAHU KERAJAAN UMNO/BN.

KITA BERHARAP HISHAMUDDIN MAMPU MENGEPALAI USAHA BAIK INI DAN DALAM MASA YANG SAMA MENYEDIAKAN MASYARAKAT CEMERLANG UNTUK MASA HADAPAN KITA. 6 comments:

 1. Berusahalah . Insyaallah Tuhan menilai apa yang kita buat. Usah peduli tohmahan orang, akhirnya mereka sendiri akan terhukum .

  ReplyDelete
 2. Pembinaan negara bangsa bermula dengan pembinaan manusia. PLKN seharusnya menjadi makmal yang berkesan untuk mencapai tujuan itu.

  ReplyDelete
 3. Saya mengenali Hishamuddin sewaktu beliau mengetuai pemuda UMNO. Saya fikir beliau perlu kmbali seperti dahulu untuk mendapatkan kesan yang lebih baik.

  ReplyDelete
 4. Jika PLKN dapat dilaksanakan dengan berkesan, aku yakin kita tidak akan lagi berdepan dengan masalah perpaduan.

  ReplyDelete
 5. PLKN ni pun dianak tiri oleh ramai org. Buat plkn ni pun pasal politik je....kalau Hisyam boleh angkat dan tumpukan pada budak2 plkn ni....aku rasa cukup baik kerana budak2 ni bakal menjadi ahli2 umno dan bakal menjadi pengundi baru

  ReplyDelete
 6. Kerajaan kena fikir PRU 14. Jika kita gagal merancang, saya risau kita akan gagal PRU 14.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...