Boikot Barangan DAP

Boikot Barangan DAP

Wednesday 7 January 2015

DI ATAS KEMUSNAHAN KOTA BHARU, KITA TEMUKAN...

Kelantan umpama padang jarak padang terkukur. Kelantan telah mati. ALLAH turunkan ujian yang amat besar sekali ini.Beberapa tahun Kelantan ri'a. Dikatakan Kelantan tidak banjir kerana Islam yang mereka laksanakan. Mereka bohong sebenarnya dan ALLAH turunkan peringatan.

Banjir kali ini jugak mendedahkan pengkhianatan Kerajaan PAS terhadap rakyat. Mereka korbankan balak negeri kepada dua orang pemimpin DAP iaitu Nga Kor Meng dan Ngeh Koo Ham.

Ada rumah hancur dilanggar balak di Kelantan. Pengkhianatan ini barangkali tidak disedari rakyat. Hormat aku pada Nik Aziz berkecai bersama banjir ini.

Di atas segala kemusnahan itu aku kagum kerja kuat agensi dan pemimpin kerajaan. Paling menonjol, Menteri Pertahanan. Beliau berada dimana mana. Beliau melakukan hampir segalanya untuk membantu rakyat.

Kalau aku layak memberi anugerah, aku nak beri anugerah Menteri paling sibuk kepada beliau.

Tak mengapa jika ada yang nak berbeza dengan aku. Tapi aku rasa aku tak silap apabila memikirkan DS Hishammuddin adalah pemimpin masa hadapan negara kita..


13 comments:

 1. Mereka memainkan hukum Allah bertahun tahun. Sekali ini Allah beri mereka pengajaran.

  ReplyDelete
 2. Paling buruk dalam sejarah. Tapi percayalah, PAS tak akan melihat kelemahan mereka sebaliknya akan mencari salah orang lain.

  ReplyDelete
 3. Tahniah Kerajaan Malaysia khasnya DS Hisham.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Beliau dah bagus.... cuma.... bila berhadapan dgn dap, hilang segala kejantanan...

   Delete
 4. Saya yakin DS Hishammuddin, DS Aziz, DS Sabri Chik tak mau publisiti tapi nama mereka jadi sebutan rakyat kerana kerja kuat mereka.

  ReplyDelete
 5. Insyaallah kita ada pemimpin rakyat. Melalui media saya dapat saksikan pemimpin kita bersusah payah membantu rakyat. Rakyat sendiri dapat rasakan kesungguhan pemimpin ini.

  ReplyDelete
 6. Sebelum ni ramai pertikai kemampuan Hishamudin. Selepas MH 370 hingga sekarang, beliau terbukti berkebolehan.

  ReplyDelete
 7. Keadilan Allah Taala. Bila dah melampau sangat buat fitnah, satu masa yang kena fitnah datang menolong.

  ReplyDelete
 8. Ujian Tuhan. Redhalah. Tapi kena gak muhasabah diri..

  ReplyDelete
 9. DAP KAUT UNTUNG RAKYAT DAPAT BALA. INI HADIAH PAS KEPADA PENYOKONG TEGAR MEREKA

  ReplyDelete
 10. Dulu orang dok kutuk hishamuddin. La ni orang yang kutuk tu dok sengap. Dia dah buktikan kemampuannya

  ReplyDelete
 11. Kelantan RED WARRIORS sah cuma Pondan-Pondan yang berlagak bodoh-sombong, berlagak gedeber, hakikatnya lemah lembut, pondan, dayus lebih teruk drp betina dan pondan Jalan Chow Kit.

  RED Warrior tak berani tegur Kerajaan PAS Kelantan, tak beri persoal kemana halatuju Islam Kerajaan Pas Kelantan, kenapa beri Tanah Balak pada Dap Lahanat Nga & Ngeh Bersaudara, hingga mereka jadi Jutawan Kaya Raya, Puak Pimpinan Pas Kelantan Makan Rasuah simpan duit, Rakyat Kelantan makin miskin..

  Puak Red Warrior Ibu Kota MELIWAT orang kampong, mencelakakan kehidupan Mak Bapak, Ibu dan Ayah, sanak saudara kerana menyebarkan Dakyah Puak Pimpinan Rasuah Pas..

  Para Pemimpin PASMA Kerajaan PAS Kelantan Perasuah Tegar.., Husam Musa kaya raya...Dr Hata Ramli Kaya Raya...

  Red Warrior memang macam PONDAN...Lembik, Longlai..cuma tahu memuaskan Nafsu di Takbai, Golok..Minom lah kat sana puas-puas, balik Kelate jadi alim balik...

  Biar lagi banyak malapetala, bala turun di Kelantan, disebabkan masyarakat Kelantan, memang macam itu...tak mahu mengubah nasib, apa lagi menegakkan kebenaran.

  APA RED WARRIOR ADER TELOR KER?

  ReplyDelete
 12. Orang lain dah naik ke bulan tapi orang Melayu masih menggilap bakat mencaci dan berpanglipura ( masa bila pula Kelantan kata tak akan dan tak pnah banjir ? ) ...

  Biarlah si Luncai terjun dengan labu-labunya, biarlah Pak Kadok dengan baju kertasnya ...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...