Boikot Barangan DAP

Boikot Barangan DAP

Monday, 3 February 2014

LAWAN ANWAR IBRAHIM DIKENALPASTI !


Maka sesuatu yang pelik telahpun berlaku. Yang pastinya ia dilakukan oleh seseorang yang pelik juga. Siapakah yang paling pelik dalam Malaysia ? He..he.. Anwar bin Ibrahimlah. Segalanya pelikkan.

Aku nak sarankan agar Kerajaan khasnya UMNO usah ambil serius sangat permainan politik Anwar ni. Sebab politik Anwar hanya untuk menutup isu undang undang yang sedang membelenggunya. Biar undang undang berjalan. Anwar sedang panas dan takut...


Untuk PRK Kajangpun aku sarankan agar layanan ala kadar jer diberikan kepada Anwar. Dia akan menang. Bukan kerana orang sayang atau suka Anwar tapi kerana orang nak kerajaan ini runtuh. Cinalah...Cina Kajang.

Aku ada cadangan. Bertanding kena bertanding sebab nak latih jentera UMNO. Lihat kecacatan untuk penambahbaikan. MCA. Gerakan tak de jentera. Tak usah sembanglah.

Jadi yang terbaik ialah, pilih calon dari kalangan Pengerusi JKK atau Ketua Masyarakat di Kampung Baru Cina. Ini lawan Anwar yang selayaknya. Jangan letak tokoh sebab memang itu matlamat Anwar. Perlekeh bukan sahaja sistem demokrasi tapi lebih penting nak perlekeh UMNO/BN.

Ini pilihanraya terakhir bagi Anwar aku harap. Bila letak calon ' kecil' baru Anwar tahu orang tak peduli dia lagi dah !


6 comments:

  1. Anwar akan menang menandakan orang cina bukan rasis sebagaimana di Gelang patah

    ReplyDelete
  2. Cina akan berkuasa di Malaysia. Saya fikir dalam dua kali pilihanraya lagi. Ini yang orang Melayu mahu. Terjajah

    ReplyDelete
  3. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  4. Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
    Baca selanjutnya...


    Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...



    Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  5. Sudah sudahla nak mengumpat mengeji dan membuat fitnah.Mati sentiasa mengintai dan menanti anda bila bila dan dimana mana.Dikhuatiri semasa berakhir nyawa tidak dapat mengucap dua kalimah syahadat dan tak sempat bertaubat sebab perbuatan kita melanggar hukum Allah.Syaitan menghiasi perbuatan kita dengan keseronokan malah dibuainya iktikad seseorang itu sama seperti melakukan ibadah tapi sebenar bertentangan dengan Islam.Saya sekadar memberi peringatan sebagai saudara seIslam.Tk.

    ReplyDelete
  6. ingat mengingati secara islam tu bagus, tapi dalam politik pas, politik pkr, adakah diambil kira ini semua, apa yang patut kita buat fardu kifayah kita, berkempen melalui penulisan menolak pemimpin yang kotor dan munafik... tak cukup ke dengan bukti bukti yang menunjukkan sifat munafik manusia tu, patut ke kita mengangkat manusia munafik menjadi leader... tuhan tidak akan merestui cara tu... minta ketua PKR tu bersumpah untuk menidakkan apa tuduhan tuduhan pada dia,... yang mudah.. dia menipu dia tak kenal sahabat baik dia, dia kata nak berhenti politik kalau tak dapat putrajaya, lebih teruk dia tak mengaku dia dalam video tu... ini patut kita sedarkan rakyat...lagi dia kata dia bukan nak jadi MB... tengok saja lah.. dah paham sangat perangai dia..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...